Skip to content

Te koop: woonhuis De Beekdam 11 5247 ME Rosmalen

Stoffels Garantiemakelaars
Neem contact met mij op

Verkocht

€ 319.000,- k.k.

  1. Home>
  2. Woningen>
  3. koop Rosmalen De Beekdam 11

Deze goed onderhouden tussenwoning (2006) met onder meer 4 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer is direct aan het water gelegen in een kindvriendelijke woonomgeving in de woonwijk ‘De Groote Wielen’. Scholen, winkels en sportaccommodaties zijn in de directe nabijheid gelegen.

Het is gelegen op het rustige brede deel van het autoluwe en kindvriendelijke eiland met een gezellig grasveld voor de deur.

* De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen waarin dubbele beglazing;
* In 2019 buitenzijde volledig geschilderd en buitengevel opnieuw gekeimd;
* Verwarming geschiedt middels een CV-ketel in combinatie met zonnecollectoren (Daalderop, bouwjaar 2006);
* De volledige woning is voorzien van vloerverwarming. De verwarming is in iedere ruimte apart regelbaar.

Indeling

Entree/ hal
Via de voortuin heeft u toegang tot de woning. U komt binnen in de nette hal voorzien van stucwerk wanden. In de hal treft u de trapopgang naar de verdieping en is er toegang tot de toiletruimte en de berging.
Moderne toiletruimte met hangend toilet incl. soft close uitgevoerd met fonteintje met mengkraan.
In de praktische berging (ook vanaf de voortuin te bereiken) staat de opstelling van de CV-ketel i.c.m. zonnecollectoren en er is tevens een waterontharder aanwezig.

Woonkamer
Deze ruimte is gericht op het water en geeft middels schuifdeur en openslaande deur toegang tot het buitenterras. De ruimte is ingericht met een zit-en eethoek. De woonkamer geeft toegang tot de trapkast met extra bergruimte. Vloer voorzien van siergrind, zeer onderhoudsvriendelijk en behaaglijk met de aanwezige vloerverwarming.

Keuken
In open verbinding met de woonkamer treft u de keuken aan de voorzijde van de woning. De keuken in hoekopstelling is uitgevoerd met diverse onder- en bovenkasten met spoelbak en diverse inbouwapparatuur (o.a 5-pits gas kookplaat en Quooker).

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en trapopgang naar de zolderverdieping.

Badkamer
De badkamer is geheel betegeld en uitgevoerd met een dubbele design wastafel, toilet, ligbad en inloopdouche.

Slaapkamers
De verdieping beschikt over 3 slaapkamers van ca. 10, 13 en 6 m² groot.
Alle kamers zijn voorzien van een zelfde hoogpolig tapijt vloer als de overloop en trapopgang. Fijne kamers met veel daglicht met draai-kiep ramen voorzien van horren.

Zolderverdieping/ Master bedroom
Middels een vaste trap bereikt men de royale zolderverdieping (platdak) waar momenteel de master bedroom in gesitueerd.

Mooie lichte zolderruimte van ca. 22m², eigen wastafel en rondom voorzien van horren.
Vanuit hier toegang tot het ruime, privacy rijke terras aangekleed met kunstgras.

Exterieur
Aan de voorzijde, geheel onderhoudsvriendelijk, plaats voor zeker twee auto’s op eigen terrein (buitenstopcontact aanwezig)
Kinderen kunnen hier ouderwets op straat spelen. De woning is namelijk gelegen aan het einde van de doodlopende straat waar alleen bestemmingsverkeer komt.

Ligging
De woning is gelegen in de woonwijk ‘De Groote Wielen’ – in het deelplan ‘De Watertuinen’
De Watertuinen is de eerste woonbuurt in De Groote Wielen waarbij het water heel prominent aanwezig is. Bijna de helft van het aantal vierkante meters hier bestaat uit water. Er zijn dan ook volop natuurlijke openbare oevers. De vele bruggen en steigers versterken het watergevoel in deze woonbuurt nog eens.

Eilandgevoel
Niet voor niets wordt De Watertuinen het eiland aan de rand van de waterplas genoemd. De indeling van de buurt sluit hier ook perfect op aan. Want in De Watertuinen komen verschillende plandelen voor die als het ware eilandjes op zich vormen. Het water loopt hier gewoon tussendoor. En juist dat zorgt voor een echte eilandenstructuur. Bovendien liggen bijna alle afzonderlijke woningen hierdoor direct aan het water. Dus waar u ook woont, u heeft altijd uw eigen plekje aan het water. Dat geeft meteen een relaxed gevoel aan de wijk, want verblijven op het water heeft nu eenmaal iets feestelijks en ontspannends.

Water
Water is overal aanwezig in De Watertuinen. Vooral op de waterplas biedt dat volop mogelijkheden voor recreatie. Maar ook in het woongebied zelf kunnen oudere kinderen naar hartelust spelen aan en op het water. Daarnaast heeft het water vooral een sfeerbepalende functie: de natuurlijke openbare wateroevers bepalen op veel plaatsen het beeld. Uiteraard zijn de oevers op een zo kindvriendelijke en veilig mogelijke manier gerealiseerd.

Groen
Het groen in deze woonbuurt ligt direct voor de deur. Er zijn fraaie groenstroken langs de ontsluitingswegen, dammen en pleintjes op de wooneilanden. Mooie zuilvormige bomen zorgen hier voor scheidingslijnen tussen land en water, of geven schaduw aan de speelplekken. Door het verkeersluwe karakter van de meeste openbare ruimtes kan op deze plaatsen volop veilig worden gespeeld. Sommige plekken zijn echt ingericht als speelplek, zoals bijvoorbeeld de pleinen op de eilanden Dauwkade en Eendrachtswerf. Terwijl op de binnen- en buitenarchipel wordt gezorgd voor veilige ruimtes om te spelen.

Bereikbaarheid
De Watertuinen is goed bereikbaar. De Groote Rede fungeert als hoofdontsluiting voor de buurt en zorgt voor een goede aansluiting op de hoofdweg, het Hooghemaal, in het zuiden. Vanuit de Groote Rede bieden zijstraten toegang tot de ‘binneneilanden’. In de woonbuurt zelf ligt een netwerk van fiets- en wandelpaden.

  • 116 m2
  • 112 m2
  • 4

Kenmerken De Beekdam 11

Overdracht

Koopprijs€ 319.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte112 m2
Woonoppervlakte116 m2
Inhoud410 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2005
Dak typePlat dak

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging De Beekdam 11

Marktcijfers van 's-Hertogenbosch

Gemiddelde verkoopprijs in 's-Hertogenbosch

Landelijk gemiddelde: € 266.598,-

Gemiddelde vraagprijs in 's-Hertogenbosch

Landelijk gemiddelde: € 288.096,-

Gemiddelde verkooptijd in 's-Hertogenbosch

Landelijk gemiddelde: 28

Gemiddeld aangeboden in 's-Hertogenbosch

Landelijk gemiddelde: 7228

Gemiddeld aantal verkocht in 's-Hertogenbosch

Landelijk gemiddelde: 9419

Gemiddelde prijs/m2 in 's-Hertogenbosch

Landelijk gemiddelde: 2.365

Vergelijkbaar woningaanbod