Skip to content

Dit zijn de beoordelingen van Stoffels Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

10

Het contact verliep prettig, de communicatie was helder en vlot. Het advies bleek 100% nauwkeurig, waardoor een snelle en goede verkoop kon worden gerealiseerd.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

8.5

Goed contact en kantoor goed telefonisch bereikbaar. Doordat Marian en Bart samenwerken is een van hen altijd bereikbaar ook in de vakanties en gaan onderhandelingen gewoon door. Duidelijke afspraken en fijn contact.

beoordeelt ons met een 8.5

geplaatst op

8.8

Het contact met Bart verliep vlot en soepel. Na ons eerste contact is u2018ie direct aan de slag gegaan: tweede bezichtiging plannen, info verzamelen en vervolgens zijn schatting opmaken. Op basis daarvan zijn we gaan onderhandelen, en er met een klinkend resultaat uitgekomen. Tot aan het passeren van de koopakte is Bart aktief blijven begeleiden, wat ik bijzonder waardeer.

beoordeelt ons met een 8.8

geplaatst op

9.8

Fijne makelaar die nuchter de zaken bekijkt en met goed advies komt. Dan ook nog eens een goed resultaat neerzetten. Top dus.

beoordeelt ons met een 9.8

geplaatst op

9.5

Marianne van Wijk-Wellens heeft ons goed geholpen en de communicatie verliep soepel, wij zijn blij met het resultaat!

beoordeelt ons met een 9.5

geplaatst op

10

Wij zijn fantastisch geholpen door Stoffels Makelaardij. Marianne was altijd bereikbaar en wist alles van de markt in Vught. Uiteindelijk heeft ze een heel mooi bedrag uitonderhandeld.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stoffels Garantiemakelaars is beoordeeld met een 9,1

Bij Stoffels Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1. Benieuwd waarom?