Over ons

Bij Stoffels ben je aan het juiste adres!

Verhuizen is een belangrijke gebeurtenis in een mensenleven, daar waar we wonen bepaald in grote mate hoe we ons voelen. Bij dergelijke beslissingen is het prettig om te kunnen leunen op de professionele en persoonlijke aanpak van het team van Stoffels Garantiemakelaars in Rosmalen.

Bij de aan- of verkoop van jouw huis in Rosmalen of Den Bosch houden we het hoofd koel en zetten we onze expertise in voor de beste resultaten en bovendien; een goed gevoel wanneer je eenmaal op de nieuwe plek woont! Daarbij leunen we niet achterover maar denken we altijd vooruit. En omdat iedereen weer anders is investeren we daadwerkelijk tijd om jou echt te leren kennen zodat onze dienstverlening op en top persoonlijk is.

Waarom kiezen voor Stoffels Garantiemakelaars

Wanneer jij toe bent aan een nieuw huis in Rosmalen of Den Bosch ben je bij Stoffels Garantiemakelaars aan het juiste adres. De combinatie van een sterk lokaal georiënteerd team samen met een landelijke makelaarsformule zorgt er voor dat jouw verhuizing een buitengewoon positief proces gaat worden. Daarbij zijn onze 5 garanties niet alleen mooi meegenomen maar werkt het ook! Dat blijkt niet alleen uit de uitstekende prestatiecijfers van ons kantoor maar ook de reviews van eerdere klanten. Stoffels is allesbehalve stoffig, zo maken we optimaal gebruik van de online ontwikkelingen in het streven naar de beste resultaten voor jou. Zo zijn we 24 uur per dag bereikbaar en zetten we social media in om extra potentiële kopers te bereiken ten behoeve van de verkoop van jouw huis. Kortom; een makelaarskantoor anno nu die begrijpt dat het om mensen gaat.

Onze diensten

Stoffels Garantiemakelaars is een zogenaamd full-service makelaarskantoor actief in de regio Rosmalen en Den Bosch. Onze gecertificeerde NVM-makelaars kunnen dan ook alles uit handen nemen wat te maken heeft met de verkoop, aankoop of taxatie van jouw huis. Onze aanpak is per definitie persoonlijk omdat we van tevoren uitvoerig jouw wensen bespreken zodat onze diensten optimaal aansluiten bij de verwachtingen. Geen klus is te groot of te klein voor ons, zo lang jij maar tevreden terugkijkt op onze samenwerking.

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf maart 2020 tot maart 2021

dagen gemiddelde looptijd

vanaf maart 2020 tot maart 2021

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf maart 2020 tot maart 2021

Ons team Bij Stoffels Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Bart Stoffels

NVM Register Makelaar & Taxateur

Hans van der Putten

makelaar K-RMT

Hanneke Verhagen

Office Manager

Marianne van Wijk-Wellens

makelaar K-RMT